For sagsbehandlere

Søstjerneskolen udarbejder særlige undervisnings- og behandlingsskole tilbud til elever, der er udfordret af at fungere i deres nuværende skoletilbud. Eleverne har alle massive udfordringer med angst eller anden psykiatrisk komorbiditet.

Vores målsætning er, at vi varetager behandling eller undervisning i nogle år, hvorefter eleverne visiteres til nogle mindre indgribende tilbud.

Vi har overenskomst med Københavns kommune, som fører tilsyn med undervisningsdelen. Udover Københavns kommune samarbejder vi med Frederiksberg, Hillerød, Herlev, Glostrup, Rudersdal, Roskilde, Furesø, Lyngby/Taarbæk, Humlebæk, Dragør og Rødovre kommuner.

Vi har et tæt samarbejde med hver enkelt elevs sagsbehandler og vi afstemmer ved det første møde dokumentationsbehovet i forhold til statusskrivelser og behandlingsindsats.

Alle sagsbehandlere er velkomne til at tage kontakt til Claus Hjelmsøe, Rie Ørskov eller Hanna Olsen for at lave en aftale om at komme på besøg. Det er vores erfaring, at man skal se og opleve rammerne for Søstjerneskolen, da dette er en stor del af behandlingsindsatsen.

Man kan ringe til ovenstående kontaktpersoner for at høre nærmere om prisen og de eventuelle tillægspriser, som kørsel og brug af eksterne konsulenter.

Den selvejende institution
Søstjerneskolen

Trondhjems Plads 3, 1. sal
2100 København Ø