Forældresamarbejde

Vi har en søn, der trives og er glad. Lige nu er der håb
Marianne, mor til elev

Vi har et tæt samarbejde med forældrene omkring skolens indsats, undervisningsmæssigt og behandlingsmæssigt, og vidensdeling mellem de oplevelser vi har af eleverne på skolen og de oplevelser og erfaringer forældrene har i hjemmene.

Vi opfatter forældrene som eksperter på deres egne børn, hvor vi opfatter os selv som eksperter på at løse de specielle udfordringer, som børnene har.
Alle vores børn og unge, som kommer på Søstjerneskolen er traumatiseret på det at gå i skole i forskelligt omfang. Derfor er det vigtigt, at vi får afstemt forventninger med forældrene i løbet af de første møder. Hvad er skolens ansvar og hvad er forældrenes ansvar.

Vi sætter os ind i forældrenes udfordringer og forældrene har, ligesom eleverne, også brug for en afstemt individuel tilgang fra skolen.

Vi tilbyder forældrene at deltage i en kursusrække henover skoleåret og herudover er der sociale arrangementer, hvor forældrene kan mødes til nogle hyggelige timer, hvor man lærer hinanden at kende.