Samarbejdspartnere

 
 

Egemosegård
Søstjerneskolen samarbejder tæt med Egemosegård, som er et ridecenter ved Ganløse med islænderheste. For nogle elever er det vigtigt at kunne være i naturen hver dag, som en del af deres skolebehandlingstilbud.

Læs mere om Egemosegård her.

MindMover

Roskilde Dyreinternat
Nogle elever har god gavn af samværet med dyr. Som en alternativ kontakt til ridecentret Egemosegård, har vi et godt samarbejde med Roskilde Dyreinternat, hvor elever kan være på besøg sammen med personale fra skolen.

UU København
I udskolingen følger vi den kommunale UU-vejledning, så der udarbejdes uddannelsesplaner i samarbejde med Københavns Kommune og hjemkommune.

Læs mere om UU København her.

AtoB Copenhagen
Vi arbejder tæt sammen med AtoB, der har elever fra 16 – 25 år. AtoB modtager elever i afklaringsforløb, resurseforløb og i STU. Atob arbejder ud fra de samme værdier som Søstjerneskolen og tilretter skoleforløb efter den enkelte elev.

Læs mere om AtoB Copenhagen her.

Psykologisk Ressource Center
Søstjerneskolen gør nogle gange brug af eksterne konsulenter, som er specialiserede i autisme- og traumetilstande. Vores primære samarbejdspartner er Psykologisk Ressource Center.

Læs mere om Psykologisk Ressource Cente her.

Frejaskolen

På Søstjerneskolen kan man aflægge afsluttende prøve i 9. og 10. klasse. Disse prøver afvikles hos os, med Frejaskolen som den prøveansvarlige skole.

Psykiatere

Vi har samarbejde med børne- og ungdomspsykiatriske afdelinger, samt med privatpraktiserende psykiatere.